Ma felhős lesz az ég

mátra
A Kékestetőt a felhők közötti réseken át világította meg a nap
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden erősen felhős, borult lesz az ég – írja a Köpönyeg.hu. Délnyugaton többfelé, máshol csak szórványosan valószínű eső, zápor. Az északi szél egyre jobban megerősödik.

11 fok körül alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás terheli szervezetünket.

Szerdán napközben fokozatosan csökken a felhőzet, északnyugaton már hosszabb időre is kisüt a nap. Főleg a Tiszántúlon várható még csapadék. Erős marad az északi, északnyugati szél. 8 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, emellett főleg délután számíthatunk napsütésre. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. Esetleg futó zápor fordul elő. Nem lesz lényeges változás a hőmérsékletben.

Pénteken gyakran lesz erősen felhős az ég, de csak elszórtan lehet zápor. 11-12 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Szombaton a reggeli párásság megszűnése után gyengén felhős, napos időre van kilátás, majd estétől megnövekszik a felhőzet. 14-15 fok köré erősödhet a nappali felmelegedés.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Március 7. az év 66. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 299 nap van hátra.

Ma a Tamásokat ünnepeljük.

A Tamás férfinév arámi eredetű szó, a Teomo névből származik, jelentése: iker. A görögök vették át Thomasz formában, mivel a görögben volt egy ilyen alakú szó, csodálatos jelentéssel.

Heti mozipremierek

  • Rock Csont
  • Kong: Koponya-sziget
  • Ártatlanok
  • A szerelem története
  • A fehér király