300 ezer forintos nyomravezetői díj az erőszakoló migránsért

Pierre Paul Menyoa szexuális erőszak körözés
Vágólapra másolva!
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak a férfinak az ügyében, aki március 6-án megerőszakolt egy 18 évesnél fiatalabb lányt az egyik Pest megyei településen.
Vágólapra másolva!

Szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség a 24 éves Pierre Paul Menyoa ellen, aki március 6-án 17 óra körül egy Pest megyei település egyik családi házában megfenyegetett, majd megerőszakolt egy 18 évesnél fiatalabb lányt. A kameruni migráns az erőszak után elmenekült. Eddig hiába keresték a rendőrök, ezért elrendelték a körözését.

Pierre Paul Menyoa Forrás: Police.hu

A 24 éves férfi körülbelül 185 centiméter magas, sportos testalkatú. A házból sötét nadrágban, fekete dzsekiben, egy sötét, kötött sapkában és sportcipőben menekült.

A megyei rendőrség most nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. Annak fizetnek, akinek olyan pontos információi vannak, amelyek segítségével a férfi felkutatható és elfogható. Szükség esetén a tanút meg is védi a rendőrség.

Sajtóhírek szerint a kameruni férfi amatőr labdarúgó Magyarországon, a Transfermarkt szerint a budapesti Internationale CDF középpályása. Az MLSZ adatbankja szerint a 2016/2017-es idényben 8 meccsen lépett pályára, egyszer a Magyar Kupában, hétszer pedig a budapesti bajnokság 1. osztályában.