Kálmán Olga nem olvasta Simicska fiának az interjúját

Kálmán Olga
Vágólapra másolva!
Kálmán Olga, a Hír TV új műsorvezetője nem olvasta a Simicska Lajos fiával készült interjút, amiben arról beszélt, hogy a Jobbik kétharmadot szerezhet 2018-ban. A Ripost azt szerette volna megtudni, hogy Kálmán mit gondol Simicska fiának a kijelentéseiről.
Vágólapra másolva!

A Ripost szerette volna megtudni, mit gondol Kálmán Olga arról, hogy Simicska Lajos fia szerint Vona Gábor az egyetlen komolyan vehető jelölt, és a Jobbik a legfontosabb, sőt a legesélyesebb párt a 2018-as választásokon.

Kálmán: Nem olvastam

Simicska Lajos fia a Vona Gábor feleségének barátai által szerkesztett Zsúrpubi hírportálon arról beszélt, minden politikai reményét a nemrég még "nácizott" Jobbikba helyezi, s abban bízik, hogy Vona Gábor kétharmados győzelmet szerez a 2018-as választásokon.

Kálmán Olga nem olvasta a Simicska Ádámmal készült interjút Forrás: ATV

Amikor felhívták a Hír TV új műsorvezetőjét, meglepő módon tájékozatlannak mutatta magát. Pedig az interjút ekkor már többen átvették. Először visszakérdezett, hol is jelent meg az interjú, majd ennyit mondott: "Nem olvastam." Felajánlották, hogy idéznének az interjúból, de ő újra azt válaszolta, hogy nem olvasta a cikket, és

egy határozott szervusz után letette a telefont.

A Simicska család Vona győzelméért küzd

Mint arról korábban beszámoltunk, váratlan interjút adott Simicska Lajos legidősebb fia a Zsúrpubi.hu oldalnak. Simicska Ádám – aki a Magyar Nemzet napilap ügyvezetője – ebben egyértelművé tette, hogy a sokmilliárdos Simicska család a Jobbik és Vona Gábor győzelméért küzd majd a 2018-as választásokon. A Zsúrpubi egy frissen indult portál, a Simicska-tulajdon Mahir reklámoszlopain hirdeti magát, a főszerkesztője pedig Vona Gábor feleségének dolgozik.

Simicskáék a Jobbiknak szurkolnak Forrás: Zagyi Tibor

Gyakorlatilag hivatalossá vált, amit régóta mondogattak: a Simicska család milliárdjai és médiafelületei a Jobbik és Vona Gábor kampányát segítik a 2018-as országgyűlési választásokon. Ezt a legidősebb Simicska fiú,

a 25 éves Simicska Ádám tette egyértelművé egy interjújában.

Úgy fogalmazott, hogy Vona Gábor az egyetlen komolyan vehető miniszterelnök-jelölt, 2018 egyetlen kérdése pedig az, hogy a Jobbik tud-e kétharmados többséget szerezni a parlamentben.

Az Origo egyébként hét bizonyítékot szedett össze Simicska és a Jobbik kapcsolatáról. Itt a nyolcadik.