Kubatov: már egyértelmű, hogy a Simicska-család a Jobbik szekerét tolja

Vágólapra másolva!
Egyértelműen kiderült, hogy a Simicska-család Vona Gábor és a Jobbik szekerét tolja a jövő évi országgyűlési választásokon, Simicskáék beálltak a Jobbik mögé – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke.
Vágólapra másolva!

Nincs több kérdés és nincs több titok, egyértelműen kiderült, hogy a Simicska-család Vona Gábor és a Jobbik szekerét tolja a jövő évi országgyűlési választásokon, Simicskáék beálltak a Jobbik mögé – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke. A politikust Simicska Lajos fiának, Simicska Ádámnak egy friss interjújáról kérdezték, amelyben a vállalkozó gyereke kétharmados Jobbik-győzelemről és Orbán Viktor bukásáról beszélt. Erről az Origo is beszámolt.

– mondta Kubatov Gábor. Hozzátette, eddig sokan találgatták, hogy Simicska Lajos vajon a baloldalt, vagy a Jobbikot támogatja-e majd 2018-ban, de Simicska Ádám tegnapi interjúja óta nincs több titok. A Fidesz alelnöke beszélt arról is, hogy a nagyvállalkozó médiabirodalma, és annak hozzáállása teljes átalakuláson ment át az elmúlt két évben.

Kiderült, hogy Vona Gábor, Forrai Richárd és Simicska Lajos többször is találkoztak egymással, a Jobbik jelenléte pedig egyre jelentősebb Simicska médiabirodalmában. Kiderült az is, hogy a Jobbikhoz köthető Iránytű Intézet, a Jobbik házi közvélemény-kutatója és a Magyar Nemzet között gazdasági kapcsolat is van" – magyarázta Kubatov Gábor.

A Fidesz pártigazgatója a Jobbik Simicska Lajossal kapcsolatos véleményváltozását is érdekesnek és pikánsnak nevezte.

– mondta Kubatov Gábor.

A PestiSrácok.hu azt is megkérdezte Kubatov Gábortól, mit gondol arról, hogy Simicska Ádám az interjúban oligarchának nevezte Mészáros Lőrincet. Van annak némi bája, hogy éppen Simicska Lajos kisfia nevezi oligarchának Mészáros Lőrincet – válaszolta a Fidesz pártigazgatója.