Kelet-Európa legjobb reptere még mindig a budapesti

mentesül egy törvény alapján a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a Hochtief a helyi iparűzési adó alól,
Vágólapra másolva!
A Budapest Airport 2016-os teljesítménye alapján immár sorozatban negyedszer nyerte el a Skytrax felmérése szerint a „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címet. A díj történetében első ízben fordul elő, hogy egy kelet-európai repülőtér négy egymást követő évben nyeri el ezt az elismerést, folyamatosan megtartva a vezető helyet.
Vágólapra másolva!

Amszterdamban vehette át Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója munkatársaival tegnap este a Kelet-Európa legjobb repülőterének járó elismerést.

A díjat több mint 2000, a repülőtéren megforduló utas véleménye alapján ítélik oda.

A budapesti reülőtér sorozatban negyedszer lett a régió legjobb szolgáltatója Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Budapest Airport tavaly újabb rekord-évet zárt. Szolgáltatásait közel 40 különböző légitársasággal utazó, összesen 11,4 millió utas vette igénybe. Az utasforgalom növekedése együtt jár egy sor nagyarányú fejlesztési projekttel, amelyek a repülésbiztonság és a légiközlekedés védelmének további javítását, a kiskereskedelmi és a vendéglátó-ipari választék, valamint a parkolási és egyéb repülőtéri szolgáltatások további bővítését célozzák.