Melegparti-ügy: Vona Gábor nem jelentette fel Terry Blacket

2017.03.20. 14:20

A TV2-t perelte be Vona Gábor, miután a Tényekben Terry Black azt mondta: Vona vallja be titkos kapcsolatait, mivel ő is találkozott vele melegpartikon. Most kiderül, hogy Vona nem jelentette föl Terry Blacket, így a hétfői tárgyalásra sem kapott idézést.

A Ripost kíváncsi volt rá, hogy mit mond majd Terry Black a Vona Gábor által indított perben, ezért felhívták a tárgyalás előtt. Nagy meglepetésre kiderült, hogy nem kapott semmiféle idézést.Terry Black tavaly novemberben a Tényekben azt állította, hogy a 2000-es évek elején rendszeresen találkozott Vona Gáborral fiatal értelmiségi férfiak társaságában, majd arra kérte a politikust, hogy vallja be egykori „titkos" kapcsolatait. 

Terry Black még tavaly szólította föl Vonát, hogy vallja be titkos kapcsolatait

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Vona engem egyáltalán nem jelentett fel. Pedig nagyon várok rá, mert akkor fog csak igazán kiborulni a bili – nyilatkozta a Terry Black néven ismert Rácz Károly. Vona Gábor egyébként amiatt indított pert, hogy a jó hírnevét és az emberi méltóságát sérti az olyan állítás, hogy volt homoszexuális kapcsolata, illetve járt olyan rendezvényekre, amelyeken melegek is részt vettek.

Terry Black ugyanis korábban azt mondta, hogy Vona Gábor még a 2000-es évek elején rendszeresen járt melegpartikra, és ott többször is találkoztak. Éppen ezért nem érti – mondta a transzvesztita előadóművész –, hogy Vona politikusként miért tesz homofób megjegyzéseket.

Később Vona Gábor egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy ő büszke heteroszexuális.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK