Üvegszilánkos gofriba harapott egy nő egy budapesti cukrászdában

Margarin gofrival
Vágólapra másolva!
A nő egy budapesti bevásárlóközpont cukrászdájában evett gofrit, amiben üvegszilánkokat érzett, amikor beleharapott. Feltehetőleg véletlenül le is nyelt egy szilánkot, két nappal később ugyanis lázasan és alhasi fájdalommal kellett az ügyeletre mennie – hangzott el a TV2 hírműsorában, a Tényekben szerda este.
Vágólapra másolva!

A nő a barátjával ment a cukrászdába, mert gofrit szerettek volna enni. Azonban amikor beleharapott a gofriba,

éles fájdalmat és a vér ízét érezte a szájában.

Mivel érezte, hogy valami megvágta a száját több helyen is, azonnal kiköpte a gofrifalatot, és akkor látta, hogy

apró üvegszilánkok vannak benne.

A nő a Tényeknek nyilatkozva azt mondta:

A szájából apróra tört szilánkok kerültek elő, és vér szivárgott, az üzletben dolgozók ezt látva azonnal a pár asztalához mentek.

A nő azt mondta, nagyon megijedt, és félt, nehogy véletlenül lenyeljen egy üvegszilánkot, mivel az végzetes is lehet:

– mondta. Miután visszatért a mosdóból, az üzletvezető egy 5000 forintos ajándékkupont ajánlott fel a számukra, és a gofriért sem kértek pénzt.

A nő azt mondta, ők ezt nem fogadták el: "Úgy gondoltuk, hogy ez nem egy bogár vagy hajszál, komolyabb bajom is lehetett volna belőle."

Mint mondta, két nap múlva elő is jöttek a problémák:

belázasodott, nem kapott rendesen levegőt, és erősen fájt a hasa,

ezért az ügyeletre kellett mennie.

A sürgősségin röntgen- és ultrahangfelvételeket is készítettek, ami a nő szerint szintén igazolta, hogy mégis lenyelhetett egy üvegszilánkot. Párja másnap egy megbeszélés miatt szintén ebbe a cukrászdába ment, ahol állítása szerint

a cukrászat dolgozói már tagadták a történteket.

Azt mondták, a gofrival vágta el a száját.

A Tények kereste a cukrászdát, akik azt válaszolták, hogy valóban náluk történt az eset. Azt állítják, hogy miután a vendég jelezte a problémát, ők felajánlották, hogy mentőt hívnak, de azt a nő elutasította. Majd ezután szerintük még 3 órán keresztül a cukrászdában voltak. A cukrászda elutasította a pár kártérítési igényét. Azt írták, a belső vizsgálatokat már elvégezték az ügyben.