Ismeretlen férfi holttestére bukkantak

Ez a nadrág volt a férfin
Vágólapra másolva!
Tv2-s póló és Cowboys feliratos nadrág volt rajta, igazolványt nem találtak.
Vágólapra másolva!

Pénteken délután jelentették a rendőrségen, hogy Bugyi Felsővány nevű külterületén, a bányató melletti erdőben egy ismeretlen holttestet találtak. Mivel a halottnál semmilyen azonosítására alkalmas tárgy vagy okmány nem volt, egyelőre nem tudják, kicsoda.

Azt tudták megállapítani, hogy a 40–60 év körüli férfi körülbelül 160–165 cm magas, vékony testalkatú, fogazata alul és felül hiányos, haja rövid, sötét színű, fejtetőn kopaszodó, további területein őszbe vegyülő. Arcán őszes színű, kb.1 cm hosszúságú borosta.

Ez a nadrág volt a férfin Forrás: Police.hu

Felsőruházata fekete színű, rövid ujjú póló, melynek hátulján a nyak alatti részen Tv2-logó látható, mellkasi részén "szenvedélyünk a szórakoztatás" narancs színű felirattal. Ahogy a közzétett fotón is látszik,

kék melegítőnadrágot viselt,

amely jobb szárának felső részén fehér színű "Cowboys" felirat látható, valamint a Dallas Cowboys NFL-csapat logója.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás vagy a fényképen látható ruha alapján segíteni tud a holttest azonosításában, hívja őket a 06/20 962-00-46-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (hétfő–csütörtök: 8–16, péntek: 8–13), a 107 vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.