Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Hétfőn szikrázóan napos, friss, tiszta időnk lesz - írja a Köpönyeg.hu. Kizárt az eső. Reggel 0 fok köré süllyed a hőmérséklet, több helyen számíthatunk talajmenti fagyra.

Délutánra 13-14 fok köré melegszik a levegő.

Kedden ragyogó napsütés várható, csapadék nélkül. A nyugati szél mérsékelt lesz. 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szerdán sok napsütésre van kilátás, de késő estétől északon gomolyfelhők jelenhetnek meg az égen. Esetleg ÉNy-on fordul elő zápor. 19-20 fok körül alakul a hőmérséklet. Az ÉNy-i szél megerősödik.

Csütörtökön délutánra mérséklődik az eleinte még erős légmozgás. Többórás napsütés valószínű, kicsi az esély futó záporra. 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken a napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, de csapadék nem várható. Marad a 18 fok körüli csúcsérték. A DK-i szél megélénkül.

Hétvégén, éprilis első napjaiban is igazi tavaszi idő ígérkezik. A napsütést gomolyfelhők zavarják, de zápor csak néhol alakulhat ki. 15 és 20 fok közötti maximumok lehetnek.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Március 27. az év 86. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 279 nap van hátra.

Ma a Hajnalkákat köszöntjük.

A Hajnalka magyar eredetű női név, 19. századi alkotás a hajnal szóból, egyben virágnév is.

Távkapcsoló

A TV2 Jakupcsek Gabriellával kezdi a hetet, az Egymás szemében című műsorból ad új részt, majd jön a MARS - Az utolsó napok. Az RTL Klubon 26 hírességgel indul A Konyhafőnök VIP, majd 22.15-kor a Dr. Csont tizedik évadja. A Viasat3 a Két pasi - meg egy kicsi hetedik szezonját kezdi elölről, az OzoneNetworkön Új-Zélandot leshetjük meg madártávlatból.

Heti mozipremierek

  • Páncélba zárt szellem
  • Az Univerzum története
  • Hupikék törpikék - Az elveszett falu
  • Menedék
  • A stylist