Vágólapra másolva!
Bár kétszer is elítélték azért, mert leöntötte volt barátnője nemi szervét lúggal – legutóbb másodfokon 9 évre, nem jogerősen –, mostanáig szabadlábon volt. 
Vágólapra másolva!

Az Origo információi alapján a lúgos támadással vádolt orvost kedd este előzetes letartóztatásba helyezték. Amikor a rendőrök kimentek a lakására, nem volt otthon. Egy ideig nem találták, végül azonban maga sétált be a kapitányságra.

Több dolog miatt ítélték el az Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatóját, aki négy évvel ezelőtt támadta meg volt barátnőjét. Az asszony vérében és vizeletében ketamint, klonazepámot, midazolámot és meprobamátot találtak, amelyeket az orvos könnyen beszerezhetett.

Az elkövetés módja sem volt hétköznapi: a lúgon túl a tettes egy injekciós tűt és altatásra alkalmas szert vitt magával, amit szakszerűen alkalmazott. Az orvos megbukott a hazugságvizsgálaton, és alibit sem tudott magának igazolni, ráadásul volt indítéka is. Az pedig, hogy

a lúgot az áldozata nemi szervére öntötte,

arra utal, hogy a „rabló" nem volt az áldozat számára ismeretlen ember, különben nem foglalkozott volna az asszony nőiességével.