Futóverseny lesz a debreceni repülőtér futópályáján

Vágólapra másolva!
Jótékonysági futóverseny lesz április 22-én a Debreceni Repülőtéren. A rendezvény különlegességét az adja, hogy a résztvevők a repülőgépek futópályáját használhatják. A pénzből a "Láthatatlan Iskola" című projektet támogatják, ami hátrányos helyzetű gyermekek mentorálását, oktatását segíti.
Vágólapra másolva!

Az Wizz Air Debrecen Airport Run jótékonysági futást a Debreceni Nemzetközi Repülőtér és a Rotaract Club Debrecen Főnix szervezi közösen április 22-én, szombaton. Az eseményhez névadó szponzorként csatlakozott a Wizz Air.

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere azt mondta, biztosak abban hogy ez az egyedi esemény népszerű lesz a tapasztaltabb és a kezdő futók körében egyaránt. Azt is mondta, hogy sok közös vonás van az alacsony viteldíjas repülésben és a futásban: mindkettő mobilizálja az embereket, új élményeket biztosít, és mindenki számára megfizethető.

Herdon István, a Debrecen Airportot üzemeltető Xanga Cégcsoport elnök-vezérigazgatója azt mondta, az eseménnyel hagyományteremtő céljuk van, mert fontosnak tartják az egészséges életmód népszerűsítését, valamint a jótékony célú adományozással

sok olyan tehetséget támogatnak, akik ma saját erejükből az anyagi feltételek hiányában nem biztos, hogy meg tudnák valósítani céljaikat.