Botka kifelejtette vagyonnyilatkozatából mesés luxusautóját

Vágólapra másolva!
                                               
Vágólapra másolva!

Helyreigazítás

2017. április 3. napján „Botka kifelejtette vagyonnyilatkozatából mesés luxusautóját" címmel megjelent cikkünkben azt a való tényt, hogy nem szerepel Botka László vagyonnyilatkozatában személygépkocsi, és azt a való tényt, hogy a cikkbeli gépjárművet használja a családja, abban a hamis színben tüntettük fel, mintha Botka László vagyonnyilatkozata hiányos, valótlan tartalmú lenne.

Botka László MSZP-s polgármester és családja az utóbbi időben egy méregdrága terepjáróval jár. A szegedi önkormányzat honlapján megtalálható vagyonnyilatkozatában Botka azonban elfelejtette megemlíteni az értékes kocsit – írta a Ripost.

Botka László MSZP-s polgármester és felesége egy 25 milliós, vadonatúj Jeep Grand Cherokee luxusautóval közlekedik. Pedig a polgármester amúgy nem szorul rá a luxusautóra, mivel

sokszor az önkormányzat autója és sofőr fuvarozza.

A Ripost ráadásul úgy tudja, hogy egy ritka, extrákkal felszerelt, különleges kiadású Limited típusról van szó, amiben a fűthető bőr kormánykeréktől az automatikus parkolásig sok minden megtalálható, ezért a 25 millióért.

Ezzel az amerikai autóval közlekedik Botka László Forrás: Ripost

Ez a típus egyébként olyan kényelmi funkciókat is nyújt, mint a nyolc irányba elektromosan állítható vezetőülés, a hat irányba elektromosan állítható utasülés és a U-Connect okostelefonos szervizapplikáció.

A Ripost megnézte a politikus vagyonnyilatkozatát, azonban

abban nem szerepel a 25 millió forintot érő kocsi,

sőt az autókra vonatkozó oldalt nemes egyszerűséggel át is húzta a politikus, mintha semmije sem lenne.