Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden gyakran növekszik meg a felhőzet, és szórványosan számíthatunk záporra, zivatarra – írja a Köpönyeg.hu. Néhány fokkal már visszaesik a hőmérséklet:

18–21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán változékony idő lesz többfelé záporral, zivatarral (északkeleten akár felhőszakadás is lehet). Déltől megerősödik, majd egyre nagyobb területen viharossá fokozódik az északnyugati szél. 15 és 20 fok közé gyengül a felmelegedés.

Csütörtökön erős lehűlés várható, nagy területen viharossá fokozódó északnyugati széllel. Emellett elszórtan záporok is előfordulnak. Már csak 10 és 15 fok közötti értékeket mutatnak majd a hőmérők.

Pénteken csökken a felhőzet, de futó záporok még lehetnek. Délutánig erős, néhol viharos lesz az északnyugati légmozgás. 13-14 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton még változóan, vasárnap már csak gyengén felhős időre van kilátás. Újra erősödik a nappali felmelegedés: szombaton 17, vasárnap már 19-20 fok körüli maximumok lehetnek.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 4. az év 94. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 271 nap van hátra.

Ma az Izidorokat köszöntjük.

Az Izidor görög eredetű férfinév. Jelentése: Ízisz ajándéka. Női párja: Izidóra.

Heti mozipremierek

  • Brazilok
  • Power Rangers
  • Tejben, vajban, szerelemben
  • Vén rókák
  • Rég nem szerelem