Botka üzent a Fidesznek: kitekeri a nyakukat

Botka László
Botka László
Vágólapra másolva!
Botka László, Szeged szocialista polgármestere azt üzente a Fidesznek, hogy hagyják békén a gyerekeit, különben "kitekeri a nyakukat".
Vágólapra másolva!

"1997. április 5. Ma van a 20. házassági évfordulónk. Három gyönyörű kislánnyal többen lettünk, a fiatal jogászból polgármester, a végzős hallgatóból főorvos lett" – írta Facebook-oldalán Botka László. "Ma is megkérném, ma is hozzám jönne. Ők a legfontosabbak az életemben, a Fidesznek üzenem, hogy velem küzdjenek, de őket hagyják békén, mert kitekerem a nyakukat" – írta Botka.

Botka László, úgy tűnik, Simicska Ádám, Simicska Lajos fiának a nyomdokába lépett. Legalábbis hasonló stílusban fogalmaz.

"A magyar politika kisgyerekeket próbál megdolgozni. Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába, és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a faszuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk" – nyilatkozta nemrég Simicska Ádám, a Magyar Nemzet társügyvezetője.