A húsüzem raktárából több megyei üzletbe és hétvégi piacokra is szállítottak füstölt húst.
A helyiségben több hiányosságot is felfedeztek. A raktár falai, járólapja koszos és sok helyen repedezett volt. A mérleg rozsdás, a munkapult koszos volt, a fűszerek sem voltak megfelelően tárolva. A tárolás sem volt szabályszerű, egyes helyeken több fokkal melegebb volt a megengedettnél. A vágóeszközök és egyéb szerszámok fertőtlenítése pedig nem volt megoldható, mert a készülék nem működött.
Továbbá több esetben is eltértek az előírásoktól, többek között fagyasztott húsokból is előállítottak termékeket. A lefoglalt sonkák, kolbászok, pácolt húsok származását nem lehetett nyomon követni, az eredetük nem volt bebizonyítható.
Az ott dolgozók öltözői szintén koszosak voltak, és még a megfelelő kézmosás se volt biztosítva.
Az ügyben az eljárás folyamatban van, az ügyben milliós nagyságrendű bírság várható.