Kocsis Máté: Simicska meglopta a polgári oldalt

simicska lajos sárvári lovascentrum ló ügető
Vágólapra másolva!
Simicska Lajos erőszakból, pénzzel és fenyegetéssel akar eldönteni mindent, olyan alak, aki arrogáns, mindenkin átgázol, és mindenkit fenyeget, saját hatalmán és gazdasági érdekein túl Simicska életében nem sok szempont létezett – mondta el Kocsis Máté, Józsefváros fideszes polgármestere a Pesti Srácoknak.
Vágólapra másolva!

"Nem ismerem Simicska Ádámot, de ismerem Simicska Lajost, aki egy roppant erőszakos és agresszív ember" – mondta Kocsis Máté PestiSrácok.hu Polbeat című adásában. Vele kapcsolatban két dolgot állíthatok. Egyrészt

Simicska ellopta a magyar jobboldal médiáját.

Az a sajtóportfólió, amit ő lenyúlt, amelyből a fia is kiabál most kifelé, azt a jobboldali választók rakták össze, azok a választók, akik nézték, olvasták, hallgatták a médiumokat, és akik vonzották a hirdetőket – mondta a politikus.

Simicska egy agresszív figura – mondta Kocsis Máté Bielik István - Origo

Kocsis szerint másrészt legyen világos, hogy Simicska erőszakból, pénzzel és fenyegetéssel akar eldönteni mindent, olyan alak, aki arrogáns, mindenkin átgázol, és mindenkit fenyeget. Saját hatalmán és gazdasági érdekein túl Simicska életében nem sok szempont létezett. „Jobb is, hogy már nem kell találkoznunk egymással, nem is baj, hogy Simicska elkerült a kormánypártok környezetéből” – jelentette ki Kocsis Máté.

Józsefváros kormánypárti polgármestere a műsorban a „fideszesek f...át milliméterenként levágni” szándékozó

Simicska Ádámot több önmérsékletre és kevesebb önérzetre szólította fel.

„Ezt hogy engedheti meg magának Simicska Ádám?” – tette fel a költői kérdést a politikus, majd leszögezte, „nem világos, hogy a 25 éves fiatalember mit is tett hozzá a polgári értékrend megerősítéséhez, kialakításához, azon túl, hogy beleszületett egy roppant erőszakos nagyvállalkozó családjába”.

Simicska beállt a Jobbik mögé

Mint arról korábban beszámoltunk, már naponta ad visszautasíthatatlan tanácsokat Simicska Lajos milliárdos üzletember a Jobbiknak Damm Andrea veszprémi ügyvédnőn keresztül. Az összekötő személye azért is fontos, mert az ügyvédnő nagyon jó viszonyban van Vona Gáborral – írja a Ripost.

Simicska Lajos már Vona Gábor mögött áll Forrás: MTI/Soós Lajos

Trágár, gyakran nyomdafestéket nem tűrő szavakkal a választópolgárokat nemhogy megszólítani nem lehet, de azok

még a megmaradt jobbikos tábort is elbizonytalaníthatják

– mondta Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője Simicska Lajos és fiának legutóbbi napokban tett nyilatkozatairól. Szerinte az üzletember nyilvánvalóan beállt a Jobbik mögé, és minden erőforrását a párt 2018-as győzelmére tette föl.