Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken hajnalban délen is csökken a felhőzet és többórás napsütés várható - írja a Köpönyeg.hu. Délután gomolyfelhők képződnek, de csak néhol lehet zápor. Estére mérséklődik az eleinte még erős északnyugati szél.

Reggel többfelé lesz gyenge fagy (-2 fok körül), délutánra 11 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Szombaton északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan számíthatunk záporokra. Újra megerősödik az ÉNy-i szél. 11 és 16 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap csökken a felhőzet, és mérséklődik a légmozgás. Napközben már változóan felhős, részben napos idő lesz. 12 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 21. az év 111. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 254 nap van hátra.

Ma a Konrádokat köszöntjük.

A Konrád férfinév a német Kuonrat névből származik. Elemeinek jelentése: merész és tanács.

Távkapcsoló

Pénteken a TV2-n 20.45-kor indul a Tények Top Sztori című magazinműsor, majd Jason Statham sorsáért izgulhatunk A szállítóban, miközben az RTL Klubon a Showder Klub humoristái szórakoztatják a közönséget. A Viasat3-ra jön Az utolsó szamuráj, a Duna TV-n Roman Polanski klasszikusát, a Kínai negyedet láthatjuk Jack Nicholsonnal, Faye Dunawayjel.

Szombaton a Transformers: A kihalás kora után jön a Viharsziget a TV2-n, az RTL Klubra a Winnetou - Apacsok földjén, majd a Nagyfater elszabadul érkezik, a Duna TV 23.10-től a Ragyogást adja a Rex, a kölyökfelügyelő és a Világok harca után.

Vasárnap ismét összecsapnak a hazai sztárok A Nagy Duett újabb adásában a TV2-n, az RTL Klub A nemzet aranya - Titkok könyvét küldi ellene. A Duna TV-n 19.30-tól a Magyarország, szeretlek!-et láthatjuk, a National Geographicon 21 órakor indul a csatorna idei nagy dobása, az Albert Einstein életéről szóló Géniusz, de a hétvégét az OzoneNetworkkel is zárhatjuk, akár az Antarktisz: Egy év a jégen című dokumentumfilmmel.

Heti mozipremierek

  • Öldöklő szerelem
  • Szívvel-lélekkel
  • Desierto - Az Ördög országútja
  • Tűnj el!
  • 1945
  • Alibi.com