Tények: 5 milliót kínált egy jobbikos Terry Blacknek, hogy hallgasson

A nyolcadik kerületi jegyző felszólította a tiltakozókat, hogy hagyják el az megszállási emlékmű építési területét, Szabadság tér
Terry Black a tiltakozók között
Vágólapra másolva!
Felháborodottan kereste meg a Tények szerkesztőségét Terry Black azzal, hogy meg akarták vesztegetni. Az előadóművésznek ötmillió forintot ajánlottak, ha azt mondja, hazudott egy korábbi interjúban Vona Gáborral kapcsolatban. Terry Black viszont továbbra is fenntartja az állításait, és azt mondja, bizonyítékai is vannak.
Vágólapra másolva!

Terry Black szerint meg akarták vesztegetni, hogy vonja vissza a Vona Gáborról korábban tett állításait - számolt be az esetről a Tények. A hírműsort az előadóművész kereste meg a hírrel, azt állította, hogy több millió forintot kínált neki egy Jobbik közeli üzletember.

Terry Black korábban nem jelent meg a bíróság előtt azon a peren, amelyet Vona Gábor, a Jobbik elnöke indított ellene a kijelentései miatt. Felmerült a kérdés, hogy az előadóművész esetleg az ígért 5 millió forint hatására maradt távol a tárgyalástól.

Terry Black szerint a feltételezés is felháborító, egyszerűen azért nem jutott el a meghallgatásra, mert rossz címre kapott idézést. Ha át tudta volna venni a hivatalos levelet, elment volna a perre. "Álljon meg a menet, talán az ő ügyvédjüknek kellett volna egy olyan címet megadnia, ahonnan engem a bíróság idézhet, nem?" - vetette fel.

Hozzátette, hogy minden korábbi állítását fenntartja, és azokat a bíróságon is elmondja bármikor.

Azt mondta, ő valós dolgot állít, de nem a bosszú hajtja, hanem hogy kiálljon a kisebbségek mellett. "Itt ez a Vona gyerek, aki ebben a társaságban kezdte pályafutását, és éppen ő akar bennünket gettósítani. Na, hát azért ez így nem működik még 20 millióért se" - jegyezte meg.

Korábban nagy visszhangot jelentő interjúban állította Terry Black, hogy Vona Gábor rendszeresen járt melegtalálkozókra.

A Tények megkereste Vona Gábort, hogy szembesítse Terry Black állításaival. Mivel nem érték utol a pártelnököt, végül a Jobbik sajtóosztályán keresztül tették fel kérdéseiket. Arra voltak kíváncsiak, hogy Vona Gábor járt-e a Kertész utcai Lokál szórakozóhelyen, a Kapu szerkesztőségében, vagy Terry Black lakásán, és tud-e arról, hogy bárki megpróbált volna pénzt felajánlani az előadóművésznek.

A Tények mind a négy kérdésre nemleges vagy tagadó választ kapott.

Terry Black továbbra is fenntartja állítását, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a kétezres évek elején melegtalálkozókra is járt. Később Vona és pártja viszont homofób nyilatkozatokat tett. Az utóbbi időben pedig, amióta Simicska Lajos milliárdos embereivé váltak, álbaloldali fordulattal kísérleteznek. Igaz, rendkívül kevés sikerrel.