Tények: Terry Blacknek tanúja van Vona ellen

Vágólapra másolva!
Tanúja van Terry Blacknek arra, hogy Vona Gábor járt a Lokál nevű klubjában és Terry Black lakásán is - hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában. A tanú egy transzszexuális előadó, Amanda Elstak, aki nyilatkozott is a riportban.
Vágólapra másolva!

Vona Gábor hazugsággal vádolta meg Terry Blacket, aki előbb azt mondta a Tényeknek, hogy Vona Gábornak volt kapcsolata melegekkel, majd azt, hogy ötmillió forintot ajánlott neki egy Jobbik közeli üzletember, hogy vonja vissza az állításait. A tegnapi Tények tudósításra reagálva a Jobbik sajtóosztálya közleményben tagadta, hogy Vona Gábor járt a Lokál nevű szórakozóhelyen illetve Terry Black lakásán.

Terry Black ma a Tényeknek azt mondta: bizonyítékai és tanúi vannak. Amanda Elstak pedig azt mondta, hogy találkozott Vona Gáborral a Kertész utcai Lokálban, majd Terry Black lakásán is. Azt is hozzátette, hogy hetente-kéthetente találkoztak.

A Tények megkérdezte Vona Gábort, aki továbbra is tagadja Terry Black állításait és azt mondta, nem ismeri Amanda Elstakot, nem is tudja, kicsoda, a bíróságon pedig feljelentést tett.

Terry Black azt nyilatkozta, hogy ha idézést kap, elmegy a bíróságra és bebizonyítja az állításait, miszerint Vona Gábor, aki Jobbik elnökeként rengeteg homofób nyilatkozatot tett, a kétezres évek elején melegtalálkozókra is járt.