A Fidelitas a milliárdosok orrára koppint

Bőröcz László, a Fidelitas elnöke leplezi le plakátjukat az Erzsébet téren 2017 április 27-én Bőröcz László, a Fidelitas elnöke leplezi le plakátjukat az Erzsébet téren 2017 április 27-én
Bőröcz László, a Fidelitas elnöke leplezi le plakátjukat az Erzsébet téren 2017 április 27-én
Vágólapra másolva!
A Fidelitas figyelemfelhívó kampányt indít a következő napokban, amelyben megnevezik azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat "rángatnak" – közölte Böröcz László, az ifjúsági szervezet elnöke Budapesten.
Vágólapra másolva!

Böröcz László azt mondta: mostanában gombamód szaporodnak azok az ellenzéki politikusok, akiket dróton rángatnak milliárdosok, a Fidelitas viszont nem szeretné, ha egyes pártok tevékenysége az "ócska bábjáték" szintjére süllyedne.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az ifjúsági szervezet ezért figyelemfelhívó plakátkampányt indít a következő napokban, megnevezik az érintett milliárdosokat és kézzel rángatott bábjaikat is, köztük

– fogalmazott.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Fidelitas elnöke beszélt arról is, hogy az MSZP elnöke a közelmúltban a kamerákba mondta, a baloldali pártok természetesen Soros György oldalán állnak. Ezt nemcsak mondják, hanem teszik nap mint nap – jegyezte meg Böröcz, hozzáfűzve: a bevándorlást álproblémának titulálták, majd Brüsszelben megszavazták a kötelező kvótákról szóló állásfoglalást is a baloldali képviselők.
Szerinte

Böröcz László kiemelte: a plakátkampánnyal mind a jobboldali, mind a baloldali szavazókhoz szólni kívánnak. Szerinte a Jobbik és a baloldal pártjai ma már nem értékeket képviselnek, csak gazdáik érdekeit. A Jobbik célja ugyanis a Fidelitas vezetője szerint, hogy üzletet szerezzen Simicska Lajosnak, a baloldal célja pedig, hogy megnyissa a határt a Soros György szerint kívánatos évi 1 millió bevándorló előtt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Fidelitas az egy hónapig tartó országos plakátkampány során szeretné megmutatni mindenkinek, hogy "a baloldalnak Soros György, a Jobbiknak pedig Simicska Lajos a gazdája" – fogalmazott Böröcz László, hozzátéve:

Több mint kétezer plakátot helyeznek ki egyébként országszerte, ehhez a támogatást a Fidesz országos elnökségétől kérték és kapják, "a Fidesz költségvetéséből átlátható módon, és nem egy milliárdostól, ahogy azt a Jobbik tette nemrég" – tette hozzá Böröcz.