Botka: Gyurcsánynak el kell tűnnie, ha nincsenek bizonyítékai

Botka László
Botka László
Vágólapra másolva!
Távoznia kell a politikából Gyurcsány Ferencnek, ha nincsenek bizonyítékai arra, hogy az oroszoknak bizalmas információik vannak a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról – ezt Botka László mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
Vágólapra másolva!

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint amennyiben Gyurcsány Ferenc nem áll elő az általa említett bizonyító erejű részletekkel, azzal csak a kormányfő malmára hajtja a vizet – írja az Atv.hu.

A DK és az MSZP közötti üzengetésekről Botka László azt mondta a műsorban: nem foglalkozik más politikusokkal, és elege lett az elmúlt időszakban történtekből, többek között ezért is döntött úgy, hogy új baloldali politikát hirdet. A szegedi polgármester szerint világossá vált, hogy az MSZP-nek a kormányváltás a fontos, a

DK azonban csak a szavak szintjén akar együttműködni.

Kemény üzenetet küldött Botka Gyurcsánynak Forrás: MTI/Mohai Balázs

A vele kapcsolatos luxusutazásokról és luxusórákról szóló hírekre reagálva az MSZP miniszterelnök-jelöltje kijelentette, hogy adózott jövedelemből él, 23 éve politikusként dolgozik, felesége jövedelme pedig jóval magasabb, mint az övé.

Mint arról korábban beszámoltunk, többmilliós karórákat hord Botka László, az MSZP elnöke. A Ripost szerint szenvedélye annak fényében különösen pikáns, hogy míg az MSZP a plakátkampányában a gazdagokat adóztatná, addig a párt elnöke vagyonbevallásában

"elfelejtette" feltüntetni a 3-5 millió forintot érő darabokat.