Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és délelőtt inkább a Dunántúlon, délután főleg a keleti tájakon várható zápor, helyenként zivatar - írja a Köpönyeg.hu. Az ÉNy-i szél megélénkül, zivatarok környezetében megerősödik.

17 és 23 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Szombaton a napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen. A nyugati tájakon csak néhol, keleten szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Kellemes hőmérséklet várható: 22 fok körül alakulhat a maximum.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé valószínű eső, zápor. A déli óráktól egyre többfelé megerősödik az ÉNy-i szél. 14 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Május 5. az év 125. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 240 nap van hátra.

Ma a Gyöngyiket köszöntjük.

A Györgyi női név a György férfinévből keletkezett a 19. században, eredetileg Györgyike formában.

Távkapcsoló

A hétvége miatt már amúgy is jó a kedve mindenkinek, a TV2 és az RTL Klub is erre erősít rá péntek este, előbbi a Csábítunk és Védünk című Reese Witherspoon-vígjátékkal, utóbbi a Showder Klub új felvételeivel - miközben a Duna TV-n 22.15-kor egy jóval komolyabb film indul, Richard Gere-rel a Garni-zóna.

Szombaton a TV2 a Shrekkel várja az egész családot 18.55-től, az RTL Klub Bud Spencer klasszikusával, az Akit Buldózernek hívtak című filmmel támad, a későn fekvők pedig még Woody Allen egyik remekét, a Vicky Cristina Barcelonát is elcsíphetik, 0.55-kor indul a Viasat3-on.

Vasárnap A Nagy Duett-ből már a hatodik adás jön a TV2-n, az RTL Klub a Vasember 2-t küldi ellene. A Viasat3-on 21.00-kor indul a Szakíts, ha bírsz című romantikus vígjáték, a Duna TV-re érkezik a Magyarország, szeretlek!, de a hétvégi tévézés az OzoneNetworkön is véget érhet, ott 20.00-tól Rendkívüli állatokat ismerhetünk meg.

Heti mozipremierek

  • A galaxis őrzői vol. 2
  • Hogyan legyél latin szerető
  • Emlékképek
  • Julieta