Bebetonozta a magyar nő holttestét a pincében

Vágólapra másolva!
Tíz hónap felfüggesztett börtönre ítélték azt a férfit, aki bebetonozta mariazelli háza pincéjében a halott magyar nőt. Az osztrák bíróság szerint nem ő ölte meg az asszonyt, hanem gyógyszer-túladagolásban halt meg, a férfi csak pánikba esett, amikor holtan találta, és el akarta rejteni. A Tények szerint a nő családja nem akar belenyugodni az ítéletbe, azt sem értik, mindezt miért az újságból kellett megtudniuk. 
Vágólapra másolva!

Március közepén találták meg az egyik mariazelli ház pincéjében bebetonozva a magyar nőt. A Tények stábja éppen ott forgatott, amikor elkezdték keresni a rendőrök az eltűnt nagykanizsai asszonyt.

Miután megtalálták a holttestet, a férfit letartóztatták, aztán szabadon engedték. A héten tárgyalta a bíróság az ügyet, de a bebetonozott nő családját nem hívták meg a tárgyalásra.

A Tényeknek azt nyilatkozta az egyik rokon, hogy

semmiről sem értesítették őket az osztrák hatóságok, és csak az újságból tudják, hogy az asszony gyógyszer-túladagolásban halt meg.

A halott nő anyja azt mondta, semmi nem úgy történt, ahogyan azt az osztrák férfi állítja. Szerinte a férfi félrevezette a rendőröket. A család nem hiszi el, hogy a nő gyógyszer-túladagolásban halt meg.

A férfi, aki bebetonozta a nőt, azért kapott ilyen enyhe büntetést, mert kiderült, hogy nem ő ölte meg a nőt, csak pánikba esett, ezért rejtette el a holttestet.