Ezer diák vehet részt ingyen a Brain Bar Budapesten

Vágólapra másolva!
Ezer diák és tanár lehet részese ingyen Európa legnagyobb jövőfesztiváljának. A Brain Bar Budapestre idén már Amerikából, Ecuadorból és Indonéziából is érkeznek fiatalok.
Vágólapra másolva!

Az ország leginspirálóbb eseményének választott Brain Bar Budapest alapítása óta ingyenes a diákok és a tanárok számára. Idén minden eddiginél többen jutnak hozzá ehhez a lehetőséghez, hiszen a szervezők

megszüntették a fesztiválokon megszokott VIP-listát, és a korábban e célra fenntartott jegyeket is diákok és tanárok kapják.

A Brain Bar Budapesten a közönség megismerheti a jövő legfontosabb üzleti, technológiai, kulturális és társadalmi trendjeit.

Hatvan kiemelkedő személyiség - teljes egészében angol nyelven zajló - előadásai és vitái

mellett a jövőjüket tervező diákokat külön esemény is várja Brain Bar Future Jobs címmel, ahol olyan vállalatok vezetőivel léphetnek közvetlen kapcsolatba, mint a Telekom, a BlackRock vagy a General Electric.

A diákok és tanárok regisztrációja most lezárult: a szerencsések közül a legfiatalabb diák 12, a legidősebb tanár 64 éves. Érdekesség, hogy a diákok 15%-a idén már külföldről érkezik a Brain Bar Budapestre, köztük amerikai, ecuadori és indonéz fiatalok is. A külföldiek aránya egyébként az esemény teljes közönségében is nő: a jegyvásárlók immár egyharmada kifejezetten a Brain Bar Budapest kedvéért érkezik Magyarországra.

A Brain Bar Budapestet június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. Jegyvásárlásra a http://brainbar.com oldalon van lehetőség.