25 késszúrással végzett a barátnőjével

Vágólapra másolva!
Egy fiatalember nem tudta elviselni, hog barátnője szakítani akar, ezért végzett a 17 éves lánnyal. Elsőfokon 20 évet kapott, amit most 18 évre csökkentettek, derült ki a TV2 Tények című hírműsorából. A gyilkosság két éve történt Zalaegerszegen.
Vágólapra másolva!

A két fiatal a zalaegerszergi parkerdőben találkozott 2015 áprilisában. A lány már korábban elmondta a fiúnak: részéről a kapcsolatuk véget ért. A fiú mégis kért tőle egy újabb találkozót. A lányt az édesanyja vitte a megbeszélt találkozóra. Az anya agódott, de a lánya megnyugtatta, hogy

A fiú reménykedett, hogy sikerül majd meggyőznie korábbi barátnőjét: érdemes folytatni a kapcsolatukat. Csak ezért utazott Budapestről a zalai városba. Amikor kiderült, hogy a lány döntése végleges, megölte.

Ötször, hatszor megütötte volt barátnőjét, majd egy késsel huszonötször megszúrta nyakán és tarkóján.

Ezután kocsiba ült, felhívta egy barátját, akinek elmondta mit tett. A barátja ezután felhívta a fiú anyját, aki értesítette a rendőröket. Keresni kezdték a fiatal férfit. A kocsija közelében találták meg, miután az autójával lesodródott az útról, és egy fának csapódott. Az elsőfokú tárgyaláson még látszottak rajta a baleset közben szerzett sérülései. Akkor azt állította, hogy semmire sem emlékszik a történtekből. Elős fokon 20 évet kapott, amely ellen fellebbezett.

A másodfokú tárgyaláson már úgy nyilatkozott, hogy

soha nem tudta volna a lányt szánt szándékkal bántani, mivel ő volt a legjobb dolog az életében.

Ugyanakkor a TV2 kérdésérez a rendőrség szakértője felidézte, hogy

A gyilkos a másodfokú tárgyaláson az ítélet kiszabása előtt azt is elmondta:

A bíró végül enyhítette az ítéletet, így a férfinak húsz év helyett tizennyolc évet kell fegyházban töltenie. A bíró szerint a férfi megbánta amit tett, és fiatal volt a gyilkosság idején.