Drámai képeken a budapesti özönvíz - galéria

vihar eső budapest
Budapest, 2017. május 23. Elakadt autót tolnak a VI. kerületben, a Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél, a Vágány utcai vasúti felüljárónál 2017. május 23-án. A fővárosra is lecsapó vihar, a lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okozott gondot, a II. és a III. kerületben is több utcát és utat elöntött a víz. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Megbénította a közlekedést a kedd esti vihar: a buszok és trolik ritkábban járnak, a villamosok szinte egyáltalán nem közlekednek. Baleset is történt, az Árpád fejedelem útján egy motoroshoz riasztották a mentőket.
Vágólapra másolva!

Óriási erővel csapott le a vihar a fővárosra, megbénítva a tömegközlekedést. Bizonyos szakaszokon a továbbra is fennakadások vannak, nehezen áll helyre a tömegközlekedés.

Elakadt személyautó az esővízzel elöntött Vágány utcai vasúti felüljáró alatt, a VI. kerületi Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél. A képre kattintva galéria nyílik! Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A vihar autókat rongált meg, a 31-es utat pedig le kellett zárni a hömpölygő víz miatt. Péteriben ki kellett menteni az óvodásokat, Fejér megyében pedig tornádó volt.

A képre kattintva galéria nyílik! Forrás: Origo