Penészesek, gombásak a falak a csepeli tüdőgondozóban

Vágólapra másolva!
Omladozik a vakolat, és csempék is hiányoznak a csepeli tüdőszűrő állomás faláról. A Tényeknek az egyik néző küldött felvételeket az épület belsejének lehangoló állapotáról. 
Vágólapra másolva!

A csepeli tüdőszűrő állomásra járó betegek nagy részét felháborítja az épület állapota. Az épület belsejének lehangoló kinézete mellett az is aggasztó, hogy az épületbe olykor súlyos tüdőbetegek járnak, akiknek az

állapotán csak ronthat a penészes, gombás környezet.

A Tényeknek az egyik néző küldött képeket és videofelvételeket is a csepeli intézmény állapotáról. Azt mondta, az volt a célja, hogy egyszerűen felhívja a figyelmet arra, hogy három éve rettenetes állapotban van a tüdőszűrő állomás.

Állítólag az utóbbi hónapokban rendszeresen téma volt a csepeli tüdőgondozó állapota az önkormányzati üléseken. Az épület egyébként a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. tulajdonában van, vagyonkezelője a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház, a XXI. kerületi önkormányzat pedig bérli az épületet. Az önkormányzat sajtóreferense, Kitzinger Adrienn azt mondta, hogy terveik szerint minél hamarabb szeretnék felújíttatni a tüdőszűrő állomást.