Felhős, de meleg időnk lesz

2017.06.01. 04:01

Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.

Csütörtökön napos, főleg az ország déli felén gomolyfelhős időre számíthatunk - írja a Köpönyeg.hu. Délen, délnyugaton többfelé, máshol csak néhol fordul elő zápor, zivatar. Élénk marad az ÉNy-i légmozgás. 25-30 fok valószínű délután.

Pénteken fátyol-és gomolyfelhők lesznek az égen, kis eséllyel fordul elő nyárias zápor, zivatar. Pár fokos felfrissülés ígérkezik, de így is marad az igazi nyár: 27 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton és vasárnap sok napsütésre van kilátás. Szombaton nem várható csapadék, de vasárnap ismét lehet egy-egy zápor, zivatar. 26 és 32 fok között alakulhat a hőmérséklet délutánonként.

Ha lemaradt volna a tegnapról

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Boldog névnapot!

Június 1. az év 152. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 213 nap van hátra.

Ma a Tündéket köszöntjük.

A Tünde név Vörösmarty Mihály alkotása a tündér szóból, s első ízben a Csongor és Tünde című drámai költeményében bukkant fel.

Távirányító

20.30-kor már a Tóth János című Mucsi Zoltán-sorozat 13. része jön a Dunán, utána Bagi-Nacsa Show. A Viasat3 a Szállító harmadik részét adja este kilenctől, egy órával később A szultána kerül képernyőre a TV2-n.

Heti mozipremierek

  • Wonder Woman
  • Egy német sors
  • Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás
  • A magas ősz férfi társat keres
  • Utóhatás
  • A sóher