A szülők és a gyerekük is meghalt a brutális balesetben

baleset, közút, 47-es út, Hódmezővásárhely, család, halál
Brutális karambol a 47-es úton
Vágólapra másolva!
Egy teljes család meghalt abban a tegnap esti balesetben, amely a 47-es úton történt pénteken, késő este Hódmezővásárhely és Székkutas között. A tragikusan járt autó eddig ismereten okokból áttért az úttest szemközti sávjába, ahol frontálisan ütközött egy másik járművel.
Vágólapra másolva!

Három ember - apa, anya és gyerekük - meghalt tegnap este, amikor két gépkocsi összeütközött a 47-es úton Hódmezővásárhely és Székkutas között - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Huber Krisztián főhadnagy elmondta, az első adatok szerint a szerencsétlenül járt személygépkocsi Hódmezővásárhely és Székkutas között

eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező másik autóval.

Összeroncsolódott autók a 47-es úton 2017. június 2-án este Forrás: MTI/Donka Ferenc

A sávját elhagyó autóban utazó család tagjai a helyszínen életüket vesztették, a másik járműben pedig öten sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték. A rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárta, kerülni Kútvölgy felé lehetett.

A család felismerhetetlenségig összetört gépkocsija Forrás: MTI/Donka Ferenc