Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Szerda hajnalban még többfelé lehet zápor, zivatar; majd csökken a felhőzet - írja a Köpönyeg.hu. Újabb felhősödés a Nyugat-Dunántúlon valószínű a délutáni óráktól - itt újra lehet eső, zápor. Sokfelé lesz erős, olykor viharos a légmozgás.

Erős lehűlés várható, délután 20 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk, felfrissül az idő.

Csütörtökön csökken a felhőzet, sok napsütés ígérkezik már. A szél is fokozatosan mérséklődik. 24 fok körüli mérsékelten meleg idő valószínű.

Pénteken napos, gyengén felhős időre van kilátás. Záporra kicsi az esély. A csúcsérték 26 fok körül alakulhat.

Szombaton a napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, és zápor, zivatar is előfordul. Az ÉNy-i szél délutántól megélénkül. 25-30 fokos meleg várható.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Június 7. az év 158. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 207 nap van hátra.

Ma a Róberteket köszöntjük.

A Róbert a germán Hrodebert, Rodebert nevekből kialakult férfinév, a jelentése dicsőség, hírnév + fényes, híres. Női párja: Roberta, Robertin, Robertina.

Távkapcsoló

17:10-kor kezdődik a Duna TV-n a Ridikül, 18:35-kor pedig A hegyi doktor kedvelői ülhetnek a tévé elé. Szerdán a Life TV a Mini párossal és Kendrával készül, de 20:00 után a Kardashian család botrányaiba is betekinthetünk.

Heti mozipremierek

  • A múmia
  • A kertész titka
  • Romazuri
  • Jupiter holdja
  • Porto 35mm
  • Az óra