Megölhették a kiskunhalasi kigyulladt lakásában talált férfit

emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a 43 éves kiskunhalasi Szitás Józsefet, akivel szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki.
Vágólapra másolva!
Megölhették azt az 51 éves férfi, akinek holttestét egy kedden kigyulladt kiskunhalasi lakásban találták meg - közölte a rendőrség a honlapján.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt egy kiskunhalasi családi ház reggel 7 óra körül. Az ingatlanban megtalálták az ott lakó férfi holttestét. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított a haláleset körülményeinek tisztázása céljából.

Az ennek során beszerzett elsődleges orvosszakértői vélemény alapján felmerült a gyanú, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

A rendőrség emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, ezzel összefüggésben keresik a 43 éves kiskunhalasi Szitás Józsefet. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Szitás József Forrás: police.hu

A BKMRFK nyomozói kérik, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.