Jegyellenőrt inzultáltak, a rendőrség keresi őket

Vágólapra másolva!
Jegyellenőrt inzultáltak egy vonaton, a rendőrség a lakosság segítségét kéri
Vágólapra másolva!

A rendőrök keresik azt a férfit és nőt, akik a Budapest Keleti Pályaudvarról induló vonaton egy jegyellenőrt inzultáltak.

A férfi és a nő 2017. július 15-én 13 óra 54 perckor a Budapest XI. kerületében jegy nélkül utaztak a Keleti Pályaudvarról induló vonaton. Amikor a jegyellenőr odalépett hozzájuk, felszólította őket, hogy szálljanak le a Kelenföldi Pályaudvaron. Ekkor az ismeretlen férfi szóváltás nélkül több alkalommal megpróbálta megütni és megrúgni az ellenőrt, majd késsel hadonászott. Az ismeretlen nő egyszer megkarmolta szeme alatt az ellenőrt. Ezt követően a két elkövető az aluljáró irányába távozott. Az elkövetőkről a térfigyelő kamera felvételt készített. A női körülbelül 30 év körüli, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hosszú hajú. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín mintás magassarkú telitalpú szandált, kék farmert, világos felsőt és kék pólót viselt. A férfi körülbelül 30-35 év körüli, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú. Arcán sötét színű arcszőrzet látható. A bűncselekmény elkövetésekor fekete bőrhatású cipőt, fekete farmert, fekete hosszú cipzáros pulóvert és rózsaszín pólót viselt. Vállán egy fekete oldaltáska volt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.