A brüsszeli elképzelések egybevágnak a Soros-tervvel

menekültek
2015 szeptemberében rengeteg, Magyarországra illegálisan érkező migráns indult útnak buszokkal, vonatokkal Bécs felé.
Vágólapra másolva!
A brüsszeli elképzelések a bevándorláspolitikáról teljesen egybevágnak Soros György tervével - jelentette ki egy sajtótájékoztatón Hollik István (KDNP) országgyűlési képviselő. Emlékeztetett rá, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke évértékelő beszédében a migráció legalizálásáról, a migránsok kötelező szétosztásáról és betelepítéséről beszélt, Magyarországnak pedig azt üzente, hogy a kvóták végrehajtását várja tőle.
Vágólapra másolva!

Ebből az derül ki, hogy Brüsszel és az Európai Bizottság folytatni kívánja elhibázott bevándorláspolitikáját és azon dolgozik, hogy a Soros-tervet végrehajtsa - jelentette ki a politikus. Hozzátette, Dimitrisz Avramopulosz migrációs politikáért felelős EU-biztos már a kvótaítélet napján bejelentette, hogy még az idén beterjesztenek egy javaslatot, amelyben az állandó és automatikus elosztási mechanizmus is szerepel majd.

- fogalmazott Hollik István.

2015 szeptemberében rengeteg, Magyarországra illegálisan érkező migráns indult útnak buszokkal, vonatokkal Bécs felé. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A politikus kiemelte, amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, nem hagyják, hogy Magyarország "bevándorlóországgá" váljon, és megvédik a magyar emberek biztonságát. De kemény csatákra számítanak, minden eddiginél nagyobb szükség lesz a magyar emberek véleményére, ezért kezdeményezte a Fidesz-frakció az újabb nemzeti konzultációt.
A magyaroknak joguk van elmondani, hogy támogatják-e az évi egymillió bevándorló befogadásáról, a határt védő kerítés lebontásáról, valamint a migránsok hitelből való segélyezéséről szóló Soros-tervet - mondta Hollik István.