Egy kisgyerekes családot támadott meg a DK-s alpolgármester

Gyurcsány Ferenc 2017. május 1. DK
Vágólapra másolva!
A Blikk írta meg, hogy a Gyurcsány-párti politikus összetévesztette magát a hatóságokkal, és saját maga próbált rendet teremteni egy olyan helyzetben, ahol nem volt rá szükség. Azt hitte, hogy egy kisgyerekes család illegálisan szemetel, ezért agresszívan lépett fel velük szemben. Ez nem igazán volt jó lépés, pártja minden bizonnyal vizsgálatot fog indítani az ügyben.
Vágólapra másolva!

Az egész történet onnan indult ki, hogy a DK-s politikus azt hitte, hogy illegális szemetelőket ér tetten. De végül is erőteljes fellépése teljesen felesleges volt, hiszen az egy megrémült, kisgyerekes családot és egy síró kiskorú gyereket eredményezett. A lap információi szerint az alpolgármester felháborodottan kiabálva az autó ablaktörlőlapátjait hajtogatta ki, így szerette volna megfékezni a szemetelőket.

A megrémült anyuka kitálalt

A történet úgy kapott nyilvánosságot, hogy a megijedt családanya a közösségi oldalon írta meg élményeit:

A nő a bulvárújságnak az mondta, hogy az a legnagyobb fájdalma, hogy az egész 8 éves kisfia szeme láttára történt. Tovább folytatta a történetet: „a fiam megijedt, sírva fakadt, próbálta ő is megmagyarázni a hangoskodó férfinak, hogy az édesapja csak jót akart, a férfi meg arra hivatkozott, hogy ő az alpolgármester. Aznap este a fiam képtelen volt lenyelni egy falatot is az őt ért sokk miatt."

A családanya a közösségi oldalon írta le a történteket. Forrás: Blikk

A DK-s politikus magyarázkodik

Az újság mobiltelefonon érte el a Gyurcsány-párti politikust. Tettét azzal magyarázta, hogy a kerületben a legnagyobb lakossági probléma az illegális szemetelés, amely ellen élharcosként küzd. De lehet, hogy túlreagálta a dolgot.

Gyurcsány Ferenc párttársa megvadult Forrás: Csudai Sándor - Origo

Belső vizsgálatra számíthat az agresszív gyurcsányista

A lap úgy tudja, hogy rendőrségi feljelentés nem történt az ügyben, azonban az alpolgármester belső vizsgálatra számíthat a párton belül agresszív fellépése miatt a párton belül. „Úgy látjuk, hogy sajnálatos, de jóhiszemű félreértésből történt az eset, ugyanis az alpolgármester azt hitte, hogy illegális szemétlerakás zajlik éppen a kerületben. Erre kívánta figyelmeztetni a másik autóst. Ezek után vitába keveredtek, amelyben nem világos számunkra egyelőre, hogy ki volt a kezdeményező és kinek van igaza. Részletesen tájékozódni fogunk az ügyben" – közölte a Blikk-kel a DK illetékese.