Demcsák Zsuzsa az unalomig ismert trükkel próbálkozik

2017.09.19. 11:42

Az ATV műsorvezetője a közösségi oldalán próbálta meg elmagyarázni, hogy miért tűnt teljesen részegnek a pénteki Startban, miközben Szanyi Tibor szocialista politikust kérdezgette. Nem tévedtünk sokat, amikor előzetesen süketelésre tippeltünk, Demcsák ugyanis most kvázi azzal védekezett, hogy összeesküdött ellene a világ, hiszen nem elég, hogy évek óta nem pihent, szeptemberben a tanév is megkezdődött, és még a magánéletében is fordulatok álltak be. A csatorna - egyébként dícséretes módon - mindenesetre levette a képernyőről a műsorvezetőt addig, amíg ki nem derül, hogy pontosan mi történt. 

Egy rövid Facebook posztban próbálta meg tisztázni magát Demcsák Zsuzsa azok után, hogy múlt hét pénteken meglehetősen furcsa állapotában készített interjút Szanyi Tibor szocialista politikussal. Úgy tűnt, mint aki részeg, valószínűleg nem véletlenül. Az ATV műsorvezetője - mint arról kis túlzással az egész ország értesült -, összevissza beszélt a reggeli Start műsorban, teljesen értelmetlen kérdéseket tett fel és

meglehetősen artikulálatlanul ejtette ki a szavakat.

Demcsák ZsuzsaFotó: Szabó Gábor - Origo

Előzetesen arra tippeltünk, hogy Demcsák majd biztosan terelni próbál valódi magyarázat helyett, és nem is tévedtünk: a műsorvezető ugyanis most gyakorlatilag azzal kente el a dolgot, hogy

a világ összeesküdött ellene.

A magánéletével jött, meg azzal, hogy évek óta nem pihent, túlvállalta magát, ráadásul még a gyerekeknek is beindult a tanév. Alább a teljes írás.

Az ATV mindenesetre úgy tűnik, ennyivel nem elégszik meg, és vizsgálatot indított az eset kapcsán, a műsorvezetőt pedig levette a képernyőről addig, amíg a folyamat le nem zárul. A vezérigazgató ma azt nyiltakozta, nem hunyhatnak szemet az ügy felett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK