Orbán Viktor a zsidó újév alkalmából írt köszöntőt

Orbán Viktor
Budapest, 2017. szeptember 16. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) 11. kongresszusán az Országház Felsőházi termében 2017. szeptember 16-án. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök a zsidó újév alkalmából levélben köszöntötte a magyarországi zsidóság képviselőit - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

- fogalmazott a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökéhez, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnökéhez, a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség elnökéhez és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijához intézett levelében a kormányfő.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi

„Magyarország kormánya egy olyan jövőért dolgozik, ahol a fontos dolgok összekötnek bennünket: hazánk, nemzetünk, családunk szeretete, vallási hagyományaink tisztelete és a külső fenyegetéssel szembeni jogos önvédelem. A zsidó újév alkalmából tisztelettel köszöntöm Önt és az ünneplő magyarországi zsidó közösséget. Kívánom Önöknek, hogy valamennyien a jó esztendőre legyenek beírva” - zárta levelét Orbán Viktor.