Továbbra sem kell börtönbe mennie a Dózsa György úti gázolónak

Dózsa György út gázolás
Összeroncsolódott személyautók egy buszmegállóban a fővárosi Dózsa György út és Kassák Lajos utca kereszteződésében 2017. május 15-én. A két karambolozó autó egyike a buszmegállóba csapódott, egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balesetben összesen hatan sérültek meg, az egyik roncsból két embert kellett kivágniuk a tűzoltóknak.
Vágólapra másolva!
A bíróság három hónappal meghosszabbította M. Richárd házi őrizetét és elrendelte azt, hogy a lábán lévő nyomkövetőt ezután is rendszeresen ellenőrizzék. Vagyis börtönbe továbbra sem kell mennie a férfinak, aki a Dózsa György úton karambolozott. A balesetben két autó ütközött össze, aztán az egyik autó egy buszmegállóba csapódott. Egy 23 éves férfi azonnal, egy 37 éves férfi a kórházban halt meg, két ember súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg. A férfi a baleset előtt kokainozott. Ezt ő maga ismerte el. Azt pedig az ügyvédje, hogy a megengedettnél jóval gyorsabban ment.
Vágólapra másolva!

A hatóságok közben újabb szakértői véleményeket szerzetek be, és újabb embereket hallgat ki.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ha M. Richárd bármikor megszegi, a házi őrizet szabályait, vagy ok nélkül nem jelenik meg a bíróságon, akkor azonnal őrizetbe vehetik.