Nagy dugók lehetnek az M3-ason

Dugók a bevezető utakon, autópálya M3
Budapest, 2011. november 4. Torlódik a forgalom az M3-as autópálya bevezető szakaszán. Országszerte mintegy száz, a fővárosban 12 helyen tart félpályás útlezáró demonstrációt a LIGA szakszervezeti szövetség. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon Gödöllő mellett a 27-es és a 30-as km szelvények között zajárnyékoló fal bontási és építési munkákat végeznek október 9-én, hétfőn 7 órától várhatóan november 15-ig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Vágólapra másolva!

A munkálatok miatt az M3-as autópálya érintett szakaszán forgalomkorlátozások lesznek:

· minden héten hétfőn 7-10 óra között, valamint keddtől péntekig, naponta 7-9 óra között – 100 km/óra sebességkorlátozás mellett – lezárják a leálló sávot.
· minden héten hétfőn 10-17 óra között, valamint keddtől péntekig, naponta 9-17 óra között – 80 km/óra sebesség mellett – lezárják a forgalmi sávot.
· szombaton és vasárnap a tervek szerint nem lesz korlátozás.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.