Így állt bosszút egy solymári férfi

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás testi sértés bűntett kísérlet, önbíráskodás bűntett, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Péter solymári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi 2017. október 5-én 12 óra körüli időben megjelent egy pilisszentiváni ingatlannál, ahol korábbi sérelmei miatt egy vascsővel bántalmazta a sértettet. Ezt követően a helyszínen több gépkocsit megrongált, majd elmenekült onnan. A rendőrök egy órán belül felkutatták és elfogták a férfit, akivel szemben előállítását követően, zavart viselkedése miatt kábítószer-gyorsteszt került alkalmazásra, amely pozitív eredményt mutatott.
Vágólapra másolva!
A Budaörsi Rendőrkapitányság eljárást indított egy férfi ellen, aki egy korábbi sérelemért nemcsak megver egy embert, hanem autókat is megrongált egy vascsővel. 
Vágólapra másolva!

A 24 éves férfi négy napja kereste fel áldozatát annak pilisszentiváni házában egy korábbi vita miatt. Ott több autót is megrongált, majd elmenekült a helyszínről - olvasható a police.hu oldalán.

Forrás: Police.hu

A rendőrök egy órán belül elfogták a férfit és a rendőrkapitányságra vitték. Mivel a 24 éves rongáló zavartan viselkedett, kábítószer-gyorstesztet csináltattak vele. A teszt pozitív eredményt mutatott.

A férfit, a kihallgatását követően őrizetbe vették. A bíróság tegnap rendelte el előzetes letartóztatását.