Betörőket fogtak

Felhúzták a redőnyt, befeszítették az ablakot, így jutott be egy nyaralóba két férfi 2017. július 4-én Doboz–Szanazugban. Egy sörözőben italoztak, majd amikor távoztak a vendéglátóhelyről, a pultos hívta a rendőrséget, mert látta, hogy bementek a közeli ház udvarára. A páros több dolgot vitt ki a nyaralóból, de nem jutottak messzire, mert az egyik dobozi körzeti megbízott a vele szolgálatot teljesítő polgárőrrel elfogta őket. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 38 éves V. Mátyás és a 35 éves P. Zsolt ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
Vágólapra másolva!
Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás, amit két dobozi férfi ellen folytattak a rendőrök. Egy nyaralóba törtek be, amikor a rendőrök elkapták őket. 
Vágólapra másolva!

Egy sörözőben italozott az a két férfi, akik egy nyaralót törtek fel július 4-én. Amikor a sörözőből elindultak, a pultos látta, hogy bemennek egy közeli ház udvarára, ezért felhívta a rendőrséget.

A két férfi ezalatt felhúzta a redőnyt, és befeszítették az ablakot.

Forrás: Police.hu

A páros több dolgot is ellopott a nyaralóból. Messzire viszont nem jutottak, a dobozi körzeti megbízott, és egy polgárőr ugyanis tetten érte a tolvajokat.

A rendőrség a 38, és a 35 éves férfi ellen lopás miatt indított büntetőeljárást- írja a police.hu.

A nyomozást tegnap lezárták: a rendőrök a két férfi ellen vádemelési javaslatot kértek a Békéscsabai Járási Ügyészségtől.