Szexelni akart más barátnőjével, ezért kellett meghalnia

Vágólapra másolva!
Egy 36 éves férfi halálra verte azt a férfit, aki szexuális ajánlatott tett a barátnőjének.
Vágólapra másolva!

A férfi késő este egy barátjával iszogatott, később a XIV. kerületben felszálltak egy villamosra. Itt szólítottak meg egy 36 éves férfit és az élettársát, akiket addig nem ismertek. Beszélgetni kezdtek egymással, közben a 36 éves férfi megkínálta a másik két férfit az italukból, aztán mind a négyen leszálltak a Kerékgyártó utcai villamosmegállónál, ahol együtt ittak tovább.

A férfi egyre részegebb lett, ezért többnyire a peron szélén lévő korlátnak dőlt, a többiek kicsit távolabb beszélgettek egymással.

Eközben a nő, a 36 éves férfi élettársa, odalépett a korláthoz, és a földön lévő üvegekből töltött magának, majd beszélgetni kezdett a részeg férfival, aki szexuális ajánlatott tett neki.

A nő ezen felháborodott, és azonnal elmondta a férfi barátjának, aki odament a korlátnál álló férfihoz, és többször megütötte. A részeg férfi nem bírta magát megtartani, az ütésektől a földre esett. A szexuális ajánlatról beszéltek a nő élettársának is, aki odament a földön fekvő férfihoz.

többször megrúgta és megtaposta.

Miután megverték a férfit, mindhárman elmentek onnan, de a rendőrök rövid időn belül elkapták őket. A férfi a helyszínen meghalt.

Az ügyészség a 36 éves férfit gyilkossággal vádolja a két évvel ezelőtti, nyári bűncselekmény miatt, amiért akár 20 év börtönt is kaphat. Az áldozat barátját pedig súlyos testi sértéssel. Egyébként más ügyek miatt mindketten börtönben vannak.