Gyilkosok és bűnözők érkeznek a migránsokkal a határhoz

Hollik István
Budapest, 2016. március 1. Hollik István KDNP-s képviselő felszólal a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény módosítását célzó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. március 1-jén. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A kormánypártok szerint az elmúlt héten két olyan esemény történt, ami komoly figyelmeztetés az állampolgárok és a kormány számára egyaránt.
Vágólapra másolva!

Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján felidézte, hogy

Pakisztán legkeresettebb tömeggyilkosa, akit 70 gyilkossággal vádolnak,

és az Interpol körözési listáján is szerepel, Görögországban menekültstátuszt kapott és egy 42 tagú migránscsoporttal érkezett a magyar határhoz. A magyar rendőröknek, és a magyar-osztrák együttműködésnek volt köszönhető, hogy nem jutott tovább.

A másik eset múlt szombaton történt, amikor

magyar fiatalokat támadtak megy Baranyában,

az M60-as egyik pihenőjében - közölte. A három magyar fiatal autójába nyolc migráns próbált meg bejutni, de el tudtak menekülni és nem esett bántódásuk.

Hollik István rámutatott: miközben gyilkosok és bűnösök érkeznek a migránsok közé vegyülve,

Brüsszel a Soros-terv végrehajtásán és Európa migránsokkal való elárasztásán dolgozik.

A veszély egyre nagyobb, mégis arra készülnek, hogy még több migránst engednek be, és az unió minden tagállamába betelepítik őket.

Hollik István KDNP-s képviselő Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: meg kell védeni Magyarországot, és a magyar emberek biztonságát, ezért arra kérnek mindenkit, vegyen részt a nemzeti konzultációban és mondjanak véleményt a Soros-tervről.

A Jobbik tavaszi plakátkampányáról, illetve arról, hogy jogtalanul kaptak helyeket, kérdésre azt mondta:

a törvényeket mindenkinek be kell tartani,

még Simicska Lajosnak is. Ha a hatóságok azt látják, valaki nem tartja be azokat, el kell járniuk - rögzítette.

Arról, hogy hírek szerint a kisgazdák az LMP-vel és a Jobbikkal váltanák le a mostani kormányt, és Simicska Lajost látnák szívesen a miniszterelnöki poszton, azt mondta: az ellenzéki hatalmi marakodással nem foglalkoznának, de Simicska Lajos ezek szerint nemcsak a Jobbikot vásárolta meg, illetve tette be a lábát, hanem más pártokkal is így tett.