Évekig tartotta rettegésben saját anyját egy szombathelyi férfi

Vágólapra másolva!
Megverte, megalázta, és évekig tartotta rettegésben saját anyját egy férfi a vád szerint. A pénzét, sőt a bankkártyáját is elvette. De előfordult, hogy az éjszaka közepén felébresztette, és arra kényszerítette, hogy ételt készítsen neki.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi korábban is lopott pénzt az anyjától. És zsarolta is. Ezért a bíróság jogerősen elítélte, de az ítéletet felfüggesztette, így nem kellett börtönbe mennie.

A férfi később visszaköltözött az anyjához. A történtek után egy hónappal azonban ismét inni kezdett, és pénzt követelt az anyjától.

Többször veréssel fenyegette az idős nőt, és volt, hogy meg is verte. Többek között ököllel ütötte a fejét, és a lábát rugdosta. De azt is mondta az anyjának, hogy megöli.

De olyan is előfordult, hogy éjjel felkeltette, hogy vacsorát főzzön neki. A bankkártyáját is elvette, éls azt rendszeresen használta.

Egy hónapja aztán a bíróság távoltartást rendelt el, de ezt sem tartotta be. Bejárt anyja lakásának lépcsőházába, a lakás ajtaját pedig verte, csöngetett, a redőnyt dobálta, és az alagsorba is beköltözött.

Végül akkor fogták el, amikor ismét, megakarta verni az anyját.