Videó: taxis keveredett verekedésbe egy budapesti taxidroszton

Vágólapra másolva!
Valaki felvette, ahogy egy férfi ököllel üt egy másikat a Rákóczi út és az Akácfa utca sarkánál lévő taxidrosztnál Budapesten. A rendőrök nyomoznak az ügyben.
Vágólapra másolva!

A videón látszik, hogy az egyik férfi egy másikat ököllel üt, míg az a földön fekszik. A verekedés a budapesti Rákóczi út, Akácfa utca sarkon levő taxidrosztnál történt. A videó szerint az egyik verekedő taxis lehet, ugyanis a verekedők előtt álló, két nyitott ajtajú kocsi közül az egyik egy taxi.

A videó küldője úgy tudja, hogy a másik férfi, egy Mercedes sofőrje kezdeményezte a veszekedést, ami verekedéssé fajult, és mindez a héten, a napokban történt, erről más információnk egyelőre nincs.

Frissítés: Megkérdeztük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot arról, hogy tudnak-e a fenti incidensről. Arról tájékoztattak minket, hogy november 2-án délelőtt szóltak nekik, miszerint két férfi összeverekedett az említett helyen.

Bár a járőrök rövid időn belül kiértek a helyszínre, már sem a bejelentőt, sem a verekedő férfiakat nem találták ott.

A VII. kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást.