Az egész család az orvost verte

Vágólapra másolva!
Az ügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen, akik megvertek egy orvost a hatvani kórházban.
Vágólapra másolva!

Áprilisban egy nőnek belázasodott a kisbabája, ezért az egész családja bekísérte a hatvani kórházba.

A váróteremben a gyerek azonnali ellátását követelték, emiatt összevesztek a kórházi dolgozókkal, akik türelmet kértek tőlük.

Erre a család az ügyeleti szoba elől átment a sürgősségi vizsgáló elé, ahol tovább kiabáltak. Egy orvos kiment a vizsgálóból, és szólt nekik, hogy maradjanak csendben és ne zavarják a rendelést, majd visszakísérte őket az ügyeletre.

Kis idő múlva az orvos megint kiabálást hallott a váróból. Kiment megnézni hogy mi történt, a család az ügyeletes nővérrel kiabált, pedig az anya már bement a gyerekével a rendelőbe. Az orvos rákiáltott a családtagokra, akik ezért rátámadtak.

A férfi két kézzel lökdösni kezdte az orvost, aki úgy védekezett, hogy megfogta a férfi ruháját. Erre a férfi fia odalépett és leütötte az orvost.

A két férfi tovább ütötte a földre került orvost, akit az anya lefogott. A családot egy várakozó beteg állította le a kórházi dolgozók segítségével.

Az orvos súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a három tettest csoportosan elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolja, indítványozta a börtönbüntetésük kiszabását és a közügyektől eltiltásukat.