Nagyon furcsa dolgok történnek a bíróságon

2017.11.14. 09:52

Hosszú ideje folyik egy eljárás egy élettársi kapcsolat ügyében, de egyelőre nem lehet látni, mikor lesz vége. Nagyon érdekes dolgok történnek a Kúrián.

Az igazságszolgáltatás legfelsőbb szerve, a Kúria, a jelek szerint komoly kihívás elé néz - írja a csvm.blogstar.hu. Ugyanez a blog korábban már három részben foglalkozott Szűcs Andrea ügyvédnő praktikáival és feledékenységével, amit Őze Attila ellen bevetett.

Azóta hiába fogadta el a másodfok Őze érvelését és állapította meg az élettársi kapcsolatot a csak látszólag szövevényes – amúgy nyílegyenes – ügyben és határozott karmozdulattal dobta vissza első fokra megismételt eljárás céljából, úgy tűnik, hogy – szemben a vélekedéssel – lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni - olvasható a blogban. 

Ugyanis az elsőfokú bíróságon ismét ugyanaz a dr. Miszbrandtner Erika jár el a megismételt eljárásban, aki a másodfok szerint is kirívóan egyoldalúan, a tények figyelembe vétele nélkül hozta meg korábbi első fokú ítéletét. Hogy megint dr. Szűcs kavarta-e kártyákat ilyen jól, vagy ennyire bíznak a bírák kollegáik önvizsgáló képességében, az – még – nem derült ki, de a jelek valami egészen új, és minden elképzelhetőnél durvább összefonódásra mutatnak - állítja a blog.

Az ügyről részletesen itt olvashatnak.