Orbán Viktort a benzinárakról kérdezték a parlamentben

2017.11.14. 11:40

Gratulálok! - ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök arra az újságírói kérdésre, hogy Tállai András, a mezőkövesdi választókerület országgyűlési képviselője elintézte, hogy a térségben csökkenjenek az üzemanyagárak. Tállai András az üggyel kapcsoaltban azt mondta, hogy a magas árak miatt lépnie kellett, és képviselte az emberek érdekeit.

Gratulálok! – felelte Orbán Viktor az őt kérdező újságíróknak a parlament folyosóján, akik azt firtatták, Tállai András országgyűlési képviselő, államtitkár helyesen cselekedett-e, amikor „elintézte", hogy néhány benzinkúton olcsóbb legyen az üzemanyag. Csökkentsék mindenhol! – fűzte még hozzá mosolyogva a kormányfő.

Tállai: Képviseltem az emberek érdekét

Tállai András hétfőn beszélt a benzinárcsökkentésről Mezőkövesd környékén. "Én nem mint NAV-vezető jártam el, nem írtam levelet, mint NAV-vezető, nem hívtam fel a hivatalomból senkit. Elmondtam, hogy hogy történt: képviseltem az emberek érdekét. Tájékozódni szerettünk volna arról, hogy mi ennek az oka" - mondta. Tállai szerint az üzemanyag-kereskedőknek csökkenteniük kellene az árakat ott, ahol szegényebb emberek élnek.