Az üvegnek dőlve szexeltek, mielőtt kizuhantak a huszadikról

2017.11.20. 12:21

Sok olyan eset van, amikor valaki nem szándékosan öl meg másokat. Ezeket a legtöbb esetben gondatlanságból elkövetett emberölésnek hívják. Az összegyűjtött esetekben többnyire az áldozat közeli rokona a gyilkos, de van, amikor nem is ismerik egymást. Egy férfi akciófilmeset játszott a saját lányával és lelőtte, egy lány ugyanezt tette a nagyanyjával. Viccelni próbáltak. Elképesztő halálesetek.

Játékból lőtte szemen

E. Lajos szomszédjától kapta ajándékba a 22-es kaliberű fegyvert. A férfi júniusban, Miskolc Lyukóvölgynek nevezett részén lévő házuk udvarán nézegette a fegyvert.

Kislánya, a kilencéves Aranka arra kérte, hogy játszanak akciófilmeset.

Forrás: AFP/NurPhoto/Michal Fludra

A férfi a gyerekhez fordult és tüzelt, azt viszont nem tudta, hogy a fegyver meg van töltve. Közvetlen közelről szemen lőtte a saját lányát.

Arankát próbálták a mentők kiérkezéséig újraéleszteni, végül a kislány a kórházban meghalt.

Végzett a nagymamájával

Az unoka látogatóba ment a nagymamájához Romániában, három évvel ezelőtt. A 16 éves barátjával érkezett, akinél ott volt a vadászpuskája is. A 22 éves fiúnak törvényesen volt fegyvere.

A lány elvette a fiú puskáját, azt hitte, vicces lesz, ha a nagymamájára fogja. Nem lett az.

A puska ugyanis töltött volt, aztán elsült, és eltalálta a 64 éves asszonyt, akinek még küzdöttek az életéért a mentősök, de már nem tudták megmenteni.

Forrás: AFP/Sputnik/Alexey Filippov

„Soha ne játssz fegyverrel!”

Az Indiában élő Eric Hummel júniusban meg akarta tanítani a fiainak, hogy a fegyver veszélyes tárgy, soha ne játszanak vele, mert megölhetnek vele valakit. Hogy hatásos legyen a beszéde, közben a kezében tartotta a pisztolyát. Mindeközben belépett a szobába a lánya is, Olivia.

Az apa véletlenül elsütötte a fegyvert, nem tudta, hogy töltve van. Közvetlen közelről fejbe lőtte a lányát, aki félórával az után, hogy bevitték a kórházba meghalt.

Egy videó miatt lőtte le barátját

Az internetes videómegosztó portálon lett híres Monalisa Perez és Pedro Ruiz, a csatornájukon gyakran megviccelték egymást. Júniusban egy újabb videót terveztek felvenni, a férfi egy vastag könyvet fogott a mellkasa elé, amire barátnője rálőtt egy pisztollyal.

Úgy tervezték, hogy a könyv majd felfogja a golyót, de ez nem jött be.

A lövés eltalálta a férfit, aki meghalt. Monalisa gyereket várt a férfitól, és a kihallgatásán azt mondta, hogy a férfi ötlete volt az egész.

A szex veszélyes lehet, főleg a huszadik emeleten

Tavaly egy fiatal kínai házaspár, ahogy hazaért, egymásnak esett a lakásukban. Letépték egymásról a ruhát és az ablaknak dőlve szeretkeztek.

Ahogy ránehezedtek, kitört az ablaktábla.

Forrás: Thinkstock

A lakás a huszadik emeleten volt, szörnyethaltak. A szemtanúk szerint még a levegőben is ölelték egymást. Az ablak valószínűleg hibás lehetett, mert törhetetlennek kellett volna lennie. A rendőrség az ablak gyártóját és az építtetőt is gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolja.