A Soros-hálózat aktivistája, Gulyás Márton elfoglalt egy budai éttermet

Gulyás Márton a Humán Platformtól a Norvég-alapos tüntetésen az V. kerületben 2014, szeptember 13-án
Gulyás Márton a Humán Platformtól a Norvég-alapos tüntetésen az V. kerületben 2014, szeptember 13-án
Vágólapra másolva!
Újabb hőzöngéssel akarja elfeledtetni a Közös Ország Mozgalomnak elnevezett képződménye kudarcát Gulyás Márton, az önjelölt mozgalmár. Miután a nagy október 23-i nagygyűlésből semmi nem lett, az ígért választási törvényjavaslat pedig kínosra sikerült, a pártok kezdtek elszivárogni mellőle. Ezek után ma egy tökéletes kommunista akcióval akart figyelmet kelteni: a Várban elfoglalt egy magántulajdonban lévő éttermet, amelyet be kellett zárni (a fizető és fogyasztó vendégeket pedig elküldeni). Vagyis, a Soros-hálózat aktivistája ennyire képes: megakadályozza mások munkáját, megzavarja mások szórakozását, és tudatosan nem tartja be a törvényeket.
Vágólapra másolva!

Gulyás Márton összesen 20 aktivistával és papírlapokkal rontott be egy Várban levő étterembe. Ott leültek az asztalokhoz és nem mennek el. Állításuk szerint addig, amíg nem történik valami a követeléseikkel. Az étterem magántulajdonban van, így az akció nehezen nevezhető demokratikusnak. Inkább gátlástalan törvénytelenségnek.

Gulyás Márton Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az éttermet be kellett zárni, az étteremből elküldeni a vendégeket. A személyzet kihívta a rendőröket, ők azonban egyelőre nem tettek semmit, mondván, egy étterembe nem tilos bemenni. Ugyanakkor az étterem már zárva van, így ez a jogértelmezés meglehetősen vitatható.

Ami biztos: a Soros-hálózat fizetett aktivistája újabb törvénytelenséggel okozott botrányt. Gulyás Márton már két tüntetést kényszerült lemondani, mert senki nem akart vele tüntetni. Úgy látszik, a sleppjével könnyebb randalírozni.

Ha a Soros-hálózat politikai akciójáról újabb részleteket megtudunk, megírjuk.