Hétfőtől nagy dugó lesz az M3-ason

Dugók a bevezető utakon, autópálya M3
Budapest, 2012. szeptember 27. Összetorlódott járművek az M3-as autópálya fővárosi szakaszán, a Nagy Lajos király úti felüljáró előtt 2012. szeptember 27-én, ahol több autó és egy menetrend szerinti távolsági autóbusz összeütközött össze. A baleset során egy kisgyermek könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A helyszínelés idejére az autópálya bevezető szakaszát lezárták, óriási torlódás alakult ki. MTI Fotó: Lakatos Péter
Vágólapra másolva!
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerint hétfőtől sebességkorlátozás mellett csak egy sáv lesz járható az M3-as autópályán a Nyíregyháza felé vezető oldalon Hatvan térségében, a Budapest felé vezető oldalon pedig Gödöllőnél, így mindkét irányban torlódásra kell számítani.
Vágólapra másolva!

Hétfő reggel hét órától csütörtök 15 óráig Hatvan térségében az 59-es kilométerszelvény után mintegy 700 méteren vízátfolyást megszüntető, úgynevezett horonyvágási munkákat végeznek a szakemberek.

Ugyanígy hétfőn kezdik Gödöllő térségében a 27-es és a 30-as kilométer szelvény között a zajvédő fal építési munkáit, a korlátozás itt péntek 15 óráig tart.

Az érintett szakaszokon a munkavégzés idejére az M3-as autópálya forgalma egy sávra szűkül és óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozást vezetnek be.

Az autópálya nagy forgalma miatt a reggeli és esti csúcsidőszakokban torlódásra kell számítani, az autósok a forgalmi viszonyokról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400) vagy a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak.